Pörög az üzlet

By | december 9, 2014

Ha bárki a munkámról kérdez mostanában, abszolút nincs okom panaszra. Egészen úgy tűnik, mintha az egész ország Budapesten keresne ingatlanokat. Folyamatosan telefonálok és rohangálok fel-alá, mint egy megkergült egér. Persze, sokszor lóg a nyelvem nap végére, de ez mégis valami jó dolog. Azt jelenti, hogy élénkül a gazdaság és egyre több és több munkám lesz.

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg új ember ismerek meg egy hét vagy egy hónap alatt, és részben ezért választottam ezt a szakmát. Úgyhogy minden jól alakul. Hogy milyen ügyfeleim lesznek mostanában? Mindenféle, de szó szerint. Sok az olyan család, ahol kisgyerekek vannak, de fiatal pároknak is sokszor segítek új otthon találni, illetve vannak mindenféle cégek is, akik rajtam keresztül szeretnék megtalálni álmaik irodáját.

A legújabb páciensem történetesen egy nyelviskola, akiknek nem egyszerű megfelelni. Na, persze nem az emberek ennyire válogatósak, hanem az a tény, hogy részben egy iskola funkcióit kellene betöltenie az új helynek. A régi helyüket kinőtték, ezért kezdtek neki a keresésnek. Az új hely reményeik szerint pedig meg fog felelni a náluk tanulók létszámának, a tanárok számának és az órarendnek is. Ugye, hogy nem egyszerű?

Én egyszerűen csak örülök a kihívásnak, és már bele is vetettem magam a keresésbe. Nem akarok túl elbizakodottnak tűnni, de szerintem már találtam is pár remek lehetőséget. Mindenesetre ennél azért többel szeretnék majd az ügyfél elé állni a következő találkozásunkkor.

Egyébként nagyon szimpatikus az iskola két vezetője. Az első beszélgetésünk során már meg is említették, hogy ha a német nyelvtanfolyam érdekel esetleg, akkor bátran forduljak hozzájuk, és még kedvezményt is kapok! Kedvesek, nem?