Nagy motoros jogosítvány a cél

Mindenkinek van egy álma. Persze vannak olyan álmok, amik nagyrészt mindenkire jellemzőek. Szép nagy ház, hozzánk illő férj vagy feleség, gyerekek, szép kocsi. Viszont nem mindenki vágyik ezekre, a vágyaink időközbe változhatnak. Felcserélődhetnek, vagy pedig még több vágyunk lesz. A vágyak közül minél régebb óra vágyunk valamire, annál értékesebb lesz az a vágy. Az évek során felértékelődik. Mint egy antik műtárgy.

Így nem is értette a környezetem, hogy én miért akarok 16 évesen motorra ülni. A szüleim tudták. Már kiskoromtól kezdve imádtam a motorokat, nem is volt kérdés, hogy nagy koromra sajátot szeretnék. Ez nálam nem hóbort, ez vágy. Nagy különbség van a kettő között. De vajon hogy juthatok el a legkönnyebben a vágyálmomhoz?

Nem kellett sokat keresgélnem, míg végül rátaláltam a motorosjogositvany.com oldalra. Itt mindent részletesen leírnak a nagy motoros jogosítvány megszerzéséről. Számomra ez valódi aranybánya!

Az oldalon pontokba vannak szedve a legfontosabb információk, mint például, hogy nagy motoros jogsit 24 éves kortól lehet szerezni és szükséges hozzá alapfokú iskolai végzettségre és orvosi igazolás. Ha ilyen jogsid van, gyakorlatilag bármilyen autót vezethetsz, 48 lóerőtől bármeddig.

Tehát a 24 éves korhatár. Ez csak úgy kerülhető ki, ha A2-es jogosítványt szerzel előbb, viszont az meg kell legyen minimum 2 éve. Így az elméleti tanfolyamot és mindent újra meg kell csinálni. Az oldalon azt írják, hogy ha ezzel a nagy jogsival kezdi az ember, akkor is mértéket kell tanúsítania. Nem kell rögtön a legnehezebbel kezdenie. Mivel én azon szerencsések közé tartozom immár, hogy megvan az A2-es jogosítványom 2 éve, így nekiindulhatok a nagy motoros jogsinak, azonban ez nem kevés pénzbe került nekem ez idáig. És még fog is. Azonban az ilyesfajta honlapok jó és megbízható leírást nyújtanak, sőt a motorjogositvany.com-ról kuponokat is le lehet tölteni, ezáltal megspórolunk magunknak egy csomó pénzt. Akár 200 ezer forintot is lehet spórolni! A kuponok extra kedvezményt adnak motoros bukósisakokra, motoros dzsekire, nadrágra, cipőre és csizmára, valamint csomó más motoros holmira a SHOX Motoros Áruházba. Ehhez mindössze csak fel kell iratkozni a hírlevelekre.

Nagyon szívesen ajánlom ezt a lehetőséget motoros ismerőseimnek, hiszen sok tipp és tanácsa mellett pénzspórolási lehetőséget is nyújt ez az oldal. Sokat segített, hogy a hobbim kiteljesedjen, és még se menjen rá az egész ház. Csak jó minőségű, tartós holmikat vettünk.

Én úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy valaki jól éljen, és meg tudja venni a számára szükséges dolgokat, nem muszáj milliomosnak lennie. És nem muszáj milliomos szülei legyenek. Csak szorgalom kell hozzá és kitartás. Na meg egy kicsi ész! De csak egy kicsi. Én például érettségi után nem tanultam tovább. Ingatlanozni kezdtem. És nagyon bejött. Mivel szorgalmasan és keményen dolgoztam, így a teljesítmény bérrel nem csak hogy el tudtam tartani magam, hanem tudtam venni magamnak egy motort, és motoros holmikat. Jó életem van, önfenntartó vagyok és boldog. Fontosnak tartom, hogy mi motorosok segítsük egymást, ezért említettem meg a motorosjogositvany.com oldalt.

Most pedig irány a nagy motoros jogsi! Ha ez sikerül, akkor majd egy nagy motort is szeretnék venni! Minden jót!