Ingatlan vétele, csak klimatizáltat!

Ingatlanközvetítőként dolgozom, rengeteg családnak és első lakásukat megvevő fiataloknak segítettem már megtalálni álmaik otthonát. Mindenkinek van egy elképzelése, hogy adott összegért milyen kvalitásokkal rendelkező lakást szeretne kapni. Olykor – olykor természetesen nem relevánsak a feltételek és az igények, ahhoz képest, hogy mennyit kívánnak rászánni az ingatlan megvételére. Kinek nagy nappali és hálószoba a fontos, valaki erkélyes kislakást keres frekventált helyen, valakinek a város pezsgése a lényeg, valakik pedig a kertvárosban szeretnék megtalálni a számításukat.

Mindezekben természetesen tudok nekik segíteni. Ami feltűnően egyező volt minden lakást vásárlók körében, hogy az alap igényben mindenkinél jelen volt, hogy a lakás klimatizált legyen. Lehetőleg olyan készülék legyen beszerelve ami nem csak hűteni, de fűteni is tud, ha nem is teljes fűtés a klímáról érkezik, de fűtés rásegítésnél lehessen alkalmazni a klíma készüléket.

Ilyenkor tájékoztatom a vevőimet, hogy az ingatlanok Rcool klímával vannak felszerelve. Ez egy nagyon megbízható, magas minőségű klímaberendezés család. Ezen termékek az interneten keresztül érhetőek el, minden egyes lakásba onnan rendelünk készüléket. Ez az interneten megtalálható cég, rendkívül korrekt módon áll a vevőihez, remek árakkal és szuper termékekkel dolgozik. Elég megrendel interneten keresztül a terméklistájukból- melyből nagyon egyszerűen ki lehet választani, hogy az adott lakásba, melyik készülékük illik a legjobban, mert minden egyes termékük fényképpel és termékjellemzéssel együtt szerepel.

Könnyed szerrel válasszuk ki nem csak a teljesítmény és energiafogyasztással kombinálva, de ügyelve arra is, hogy a lakás hangulatához a belső egység kinézete beleillő legyen. Rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk eddig, azoktól az ügyfeleinktől, akik az általam kiközvetített lakásban elkezdték használni az Rcool klímát. Az Rcool klíma termékcsaládba tartozik mono, illetve dual klímák tárháza. Innen szoktunk válogatni, a mono klímaberendezéseket – melyek egy belső és egy külső egységből állnak, kisebb lakásokhoz szoktuk felszereltet, melyek mérete lehetővé teszi azt, hogy a klíma paraméterei és működési feltételei megfelelően tudjanak működni.

A dual klímaberendezések, két vagy három darab belső egységből, valamint egy darab külső egységből állnak, ezeket a klímafajtákat nagyobb lakásoknál szoktuk alkalmazni, melyek több szobával rendelkeznek és egy – egy szobába felszereltetjük a belső egységeket. Természetesen vannak olyan termékeik is, melyek kifejezettem alkalmasak a klímával történő fűtésre.

Ha már a klíma fel – illetve a felszerelésnél tartunk, itt nem mindenkinek szoktam elárulni, hogy ez a remek klímaforgalmazó cég, az online feltüntetett árak, nem csak a klíma árát foglalják magukban, hanem a kiszállítási díjat és a fel és beüzemelési, szerelői költséget, persze Rcool klíma felszerelésénél is vannak kritériumok, hogy az az árban foglaltakba bele tudjon tartozni. Ezeknek a feltételeknek az általam forgalmazott ingatlanok többsége megfelel. Ennek az irodánál nagyon szoktunk örül, hogy egy plusz kritériummal többel tudjunk értékesíteni a lakásokat.

Minden egyes szerelési alkalmat előre egyeztetek a céggel, akik mindig rettentő rugalmasak, és az elfoglalt időbeosztásomhoz mindig alkalmazkodnak, hogy ott tudjak lenni a lakásban a szereléskor.

Mindig pontosan érkeznek és gyorsan dolgoznak, mely a lakások eladásánál nagyon fontos szempont, hogy ha érkezne egy potenciális vevő, annak már ezzel a plusszal tudjam ajánlani az ingatlant.

Az Rcool klímákat több éve szereltetjük be az ingatlanokba, soha senkitől eddig még nem érkezett rá panasz, mindenki szeretettel használja, különböző időjárástól függően. Nagyon kedvelik azt a funkcióját, hogy a LED soron nem csak azt mutatja, hogy hány fokon üzemel és, hogy éppen hűt vagy fűt, hanem az esetleges hibáját is kiírja, melyre azonnal tudnak reagálni a lakás tulajdonosai. Valamint még kedvelt, hogy egyes szűrő alkatrészeket a tulajdonos maga is el tud mosni a csap alatt, ezzel még higiénikusabbá téve a szobába kerülő levegőt tisztaságát.

Mindezekre természetesen a lakás megvétele után kézhez kapják a Rcool klíma beszerelési tanúsítványát, és a garanciát, mely általában 3 év a belső egységekre és 2 év a külső egységek az általános jótállási jegyben szereplők mellett.
Minden egyes lakásunkat ezzel a professzionális készülékcsaláddal látunk tehát el, mellyel vevőink maximálisan elégedettek szoktak lenni.