Egy ingatlanügynök és a téli gumi akció árak!

Egy ingatlanügynök és a téli gumi akció árak!

Nem is gondolná magáról az ember, hogy mennyire befolyásolható is tud lenni, egy jó ügynök, aki még a saját nadrágodat is képes megvetetni veled, pedig már rajtad van.

Új lakhely vásárlásánál fontos, hogy egy igazán ügyes ingatlanossal dolgozzon az ember, mert kölcsönösen megkönnyíthetik egymás életét. Amíg mi álmaink házának megtalálásában kapunk segítséget, ő egy új autón gondolkozhat, amit megvásárolhat abból a részesedéből, amit kap, miután hozzásegítet minket az otthonhoz. Mert igen is fontos, hogy egy ügynök jól jelenjen meg, a leendő lakhelytulajdonos előtt. Senki se bízik meg egy alulöltözött fickóban.

Roland barátom épp egy ilyen helyzetből jött ki jól és segítségemet kérte, az új autója kiválasztásában. A népnek az autóját választotta, egész pofás 2007-es példány. Kevés kilométer volt benne, műszakilag is kifogástalan. A kerekeken kívül semmi gond nem volt, viszont arra ráfért a felújítás. Úgy nézett ki a kocsi, mintha mezítláb lenne, mert a gumik már úgy el voltak kopva, hogy a barázdák nem látszódtak rajta és még egy alu felni se pompázott rajta. Ezt hamar orvosolni lehet és már írtuk a böngészőbe, hogy: téli gumi akció árak. Rengeteg lehetőség tárult a szemünk elé. Pár perc keresgélés után már rá is leltünk a legmegfelelőbbre!

Nagyon kényelmes és jól átlátható volt az oldal. Méret, ár, márka és még sok egyéb beállításával tudtuk szűkíteni a keresésünk, hogy meg találjuk a nekünk legmegfelelőbb téli gumikat, amik remek akciós árban voltak. A kényelmes oldalon a gyakran ismételt kérdések (GYIK) pedig minden rendeléssel kapcsolatos kérdésemet még a feltevésük előtt megválaszolta.  Jó volt találni egy olyan szolgáltatást, ami nagyon hamar szállítja ki a gumikat, vagy elmehetek értük egy átvevő pontra. Csak új gumikat árusítanak nagyon méltányos áron! Nem is haboztunk sokat ilyen árak és feltételek mellett meg is rendeltük az új kocsira az abroncs szettet.

Tőlem elő szülinapi ajándékba kapott egy dísztárcsa szettet. Új gumikkal és a dísztárcsákkal nagyon pöpecen nézett ki a verda, most már nem tűnt mezítlábasnak.

Roland új járművét hamar fel is avatta és egy vidéki lakáshoz ment ki vele, ahova nagyon kanyargós havas út vezet, de az új és jó minőségű téli gumiinak köszönhetően gondtalanul vette az utat. Ehhez a kocsihoz fűződő első eladás sikeres volt, szerencsét hozó autó lett ez. Sokkal magabiztosabban megy már ki helyszínre Roland és értékesíti az új otthonokat másoknak. A vevők pedig nyugodtabb szívvel veszik át tőle a lakáskulcsokat, mert tudják, hogy egy magabiztos fiatalember nem kötne velük rossz üzletet.