Az ingatlanos táskájában egy mini iroda rejtőzik

Amióta az ingatlanpiacon dolgozom, megfigyeltem, hogy az emberek mennyire megfigyelik az ingatlanosukat, és minden apró részletre emlékeznek. Ha van szakma, amiben nagyon sokat számít a megjelenés, akkor ez az, hiszen erős benyomást kell tennünk a potenciális vásárlókra, hogy eljussunk egy adás-vételi szerződésig. Eleinte még nem tudtam, hogy mi az, ami nagyon számít, de amikor beújítottam a kiegészítőimet egy elegáns, olasz női aktatáskával, úgy vettem észre, hogy komolyabban vesznek. A táskámat azóta már, mint ingatlan eladási eszközt használom, és amikor valakit nagyon meg akarok győzni a vásárlásról, akkor egyszerűen elkezdek fontos dokumentumok után keresgélni az aktatáskámban, nagyon határozottan. Ez kissé szemfényvesztésnek tűnhet most, ám tényleg azért van aktatáskám, mert rengeteg iratot hordok magamnál, a hordozható nyomtatóról már nem is beszélve. Csak egy ilyen táskában férnek el rendesen a papírok, rendszerezve, anélkül, hogy összegyűrődnének, ugyanis régebben a hétköznapi női táskámba próbáltam ezeket begyömöszölni, de mindig rongyolódás lett a vége. Aztán jött egy olyan korszak, amikor egy külön dossziét cipeltem magammal, ami azon kívül, hogy nehéz volt, még megtalálni is kész csoda volt valamit abban a nagy papírhalmazban. Ekkor gondoltam azt, hogy ha már a férfiaknak lehet, akkor egy nőnek miért ne lehetne egy valódi bőr aktatáskája, ami nem csak a munkája része, hanem egyenesen a személyiségének védjegye lehet.

női aktatáskaNagyon sokáig kutattam az interneten, és kérdezősködtem ismerősöknél, mire végre rátaláltam a Bagboxra, ahol kielégítő választék állt a rendelkezésemre. Tüzetesen néztem végig, majdnem minden táskát, mire megtaláltam, amire vágytam. Elegáns is, csinos is, jól passzol a ruhatáram darabjaihoz, így megrendeltem álmaim táskáját. Lehet, hogy nem ezzel megyek randizni, de láttam már olyan elismerő férfi pillantásokat, amelyeket csupán a táskám miatt kaptam. Mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, de én már úgy érzem, hogy a táska teszi az ingatlanost, illetve a határozott fellépés.
Volt olyan alkalomra is példa, amikor az érdeklődő hölgy megkérdezte, hogy hol vettem a táskámat, mert annyira tetszett neki, és már régóta keres ilyet. Készséggel mutattam meg neki a Bagbox honlapját, amitől nagyon jó kedvre derítettem.

Azóta – mondhatnám azt is -, hogy már egészen bejárattam az aktatáskámat, hozzám nőtt, és a munkám abszolút részese, úgyhogy nagyon hálás vagyok, hogy lehet kapni őket. Ha esetleg eljön a nap, amikor le kell cserélnem, akkor is biztosan tőlük fogok választani egy újat, mivel a legkülönfélébb anyagokat és stílusokat kombinálják. Természetesen van férfi részlegük, ahol az egyik kollégám találta meg a neki valót, amit azóta is mindenhová magával visz. Ilyen ez az ingatlanos élet… Tele vagyunk papírokkal, adatokkal, és számtalan ügyintézéssel, amiket nagyon sokszor magunkkal kell vinnünk a városban, és előfordul, hogy egy kávézóban, vagy az autóban állok neki, hogy ezeket átnézzem, és beszámolót készítsek az aktuális projektekből.

A siker persze nem pont az aktatáskámon múlik, hanem a hozzáálláson, és az emberközpontúságon, ami egy ingatlanos elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen. A külső csak egy plusz, amit hozzá tehetünk az eszköztárhoz, amelyet az évek, és a számtalan tapasztalat formált olyanra, ami által bizalommal fordulnak hozzánk. Vannak visszatérő, befektetési célból vásároló ügyfeleim is, akik csak az én ítélőképességemben bíznak, ami számomra egy óriási elismerés. Ezek mellett, a táskám csak egy bónusz segítőtárs.