Amikor nincs otthon ACC 200…

Fél évvel ezelőtt másról sem szólt a szabadidőm, mint arról, hogy az internetet bújtam és a különböző ingatlanos weboldalakat böngésztem. Eljött a költözés ideje, két barátommal közösen szerettünk volna összeköltözni. Ez sikerült is, de kezdjük csak az elejéről.

Miután elterveztük, hogy akkor közösen összeköltözünk, hogy ezzel a saját életünket is megkönnyítsük, mindannyian keresgélni kezdtünk. Böngésztük az internetet, az újságokat, ismerősöktől érdeklődtünk, hátha tudnak egy nekünk való lakást ajánlani, sőt még különböző  közösségi oldalakon is keresgéltünk. Sok lakást megnéztünk, voltak köztük nagyon jók, de drágák voltak. Voltak olyanok is, amik három embernek elég kicsik voltak. Nehéz volt a keresgélés, valahogy semmi sem felelt meg.

Aztán egyszer csak megtörtént a csoda, és végre találtunk egy olyan lakást, ami mind a hármunk munkahelyéhez közel van, a lakás nagysága is pont megfelelő és kíváló az ára, ezért egyből le is csaptunk rá és azóta is, négy hónapja itt lakunk. Kicsit átrendeztük és kifestettünk, volt pár bútor és konyhai eszköz, amire szükségünk volt, így szép lassan azokat is beszereztük. A házi munkákat is beosztottuk, ez számomra fontos volt, mert én bár tudok főzni, de nem szeretek, így örültem neki, hogy a többiek ezt helyettem megoldják, cserébe én nagyon szívesen sütök süteményeket, ami úgy látszik, nagyon jó üzlet volt. Mindenki örül. Nekem nem kell főznöm, csak nagyon ritkán, ha ráveszem magam, cserébe a desszert is mindig megvan. Mindannyian édesszájúak vagyunk, kedvencünk az almás pite és a tiramisu.

acc 200

acc 200

Ez nem egy mese, így a történetünk sem mindig olyan derűs, vannak azért nálunk is egyet nem értések vagy kisebb viták, mint például a „Ki hova pakolja a cuccait?” kérdéskör mindig feljön nálunk. Már csak azért is, mert ha fogyó termékről van szó, akkor eléggé zavaró lehet, ha valami elfogy és nincs utánpótlás. Az sosem baj, ha valaki a másik dolgát használja, de ha elfogy, vagy kevés van belőle, akkor vagy vegyen újat helyette vagy szóljon, hogy már kezd elfogyni. Ilyen például az ACC 200 gyógyszer is, ami számomra mindig szükséges, hogy legyen otthon, mert ha hirtelen lebetegszem, akkor ez segít a leggyorsabban, ez számomra a leghatékonyabb gyógyszer. Illetve az egyetlen por állagú készítmény, amit meg tudok inni.

Úgy látszik, hogy a többiek is kedvelik, mert ha meg vannak fázva vagy sokat köhögnek, akkor egyből rástartolnak. Amivel tényleg semmi gond nincsen, csak az a gond, amikor elfogy és nincs. És minden zárva van. És kellene. De nincs.

Ez történt a múltkor is. Azt hiszem, lassan egy hónapja történt. Megfáztam, mert szakadó esőben csak egy póló volt rajtam és úgy jöttem haza egyik este egy koncertről. Nem szólt róla a fáma, hogy aznap eshet, elég váratlanul ért mindenkit, mivel hetekig jó idő volt és aznap is „hét ágra sütött a nap”. Mások is a koncert után pólóban, vagy rövidnadrágban ment haza a szakadó esőben. Gondolom, rajtam kívül sokan mások is megfáztak azon az estén. Bár lehetséges, hogy én vagyok közülünk az egyetlen, aki így járt, általában minden normális ember tart otthon gyógyszert megfázásra. Én is tartok, de hát elfogyott, mert elhasználták a többiek.

Ez a gyógyszer, amiről beszélek, tehát az ACC 200 az egyetlen, ami nekem megfázáskor segít, és az egyetlen por állagú gyógyszer, amit meg tudok inni. A többinek számomra olyan rossz íze van, hogy bármibe is öntöm, hogy felkeverjem, nem tudom meginni. Ráadásul a többit hetekig kellene innom, hogy használjanak. Régebben ugye az ACC 200 gyógyszeren kívül mást is kipróbáltam, tehát tapasztalatból mondom, hogy tényleg az ACC 200 a legjobb számomra. Az egyetlen olyan gyógyszer, amit tényleg meg tudok inni még akkor is, ha csak vízben oldom fel. Pár nap alatt már érzem, hogy sokkal jobban vagyok, tehát nekem ezért ilyen fontos, hogy mindig legyen belőle otthon. A munkámból kifolyólag nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekig otthon feküdjek csak azért, hogy meggyógyuljak.

Nem szoktunk veszekedni, ezen sem vesztünk össze egyáltalán, de mondtam nekik, hogy legközelebb tényleg szóljanak, mert látják, hogy a megfázás a legváratlanabb pillanatban is meglephet akár engem, akár őket, és ilyenkor mindig jó, ha van otthon valami. Ez olyan, mint a fájdalomcsillapító, vagy akár egy doboz tej. Tej kell a kávéhoz. Is. Kávét pedig mindannyian iszunk, azzal kezdjük a napot, tehát, ha reggel nincs otthon tej a kávéhoz, az kellemetlen. Ugyancsak kellemetlen otthon szenvedni a megfázás miatt, mert nincs kéznél az ACC 200.

Úgyhogy ezek után vettünk kettőt is, csak hogy, biztos, ami biztos alapon legyen otthon belőle.