Ajándékba babakocsit kaptunk

Az a jó abban, hogy a férjem ingatlanos, hogy nem kellett hosszú hónapokon át keresgélnünk, amikor új lakást akartunk venni. Mivel már a babavállalás gondolatával voltunk elfoglalva, úgy éreztük, hogy azt a lakást, amiben akkor laktunk, már kinőttük. Főleg, ha még egy baba is jött volna, akkor meg végképp nem lett volna elég az a lakás.

Szóval végül úgy döntöttünk, hogy új lakást keresünk, ami szerencsére a férjem munkájának köszönhetően sikerült is. Minden elintéztünk, átgondoltunk, átszámoltunk, tudtuk, hogy mibe vágunk bele. A saját lakásunkat, amiben addig éltünk, nem adtuk el, hanem kiadtuk, természetesen bútorozatlanul, mert a cuccainkra azért szükségünk van. Egy-két dolgot hagytunk ott, a legfontosabbakat, mint tűzhely, mosógép, hűtő. Ezek úgy gondolom, hogy olyan dolgok, amiket az elbérlők csak úgy nem tudnak magukkal hozni mindenhonnan, viszont a többit azért, aki bútorozatlan albérletbe költözik, az meg tudja oldani. Amikor én voltam albérletben, az ágyat és a mosógépet, sőt, még az egyik asztalt is én vittem oda.

A lakás megvásárlása sima ügy volt, hiszen tudtuk, hogy mire vállalkozunk, anyukám pedig bankban dolgozik, így ő is tudott mindenben segíteni, hogy ki tudjuk választani, hol érdemes hitelt felvenni. A hitelt pedig most az albérletből fizetjük.

Elhatároztuk egy idő után, hogy mivel már szépen belaktuk a lakást, minden a helyére állt, nincs már semmi hátra, ezért a babaprojektet is elkezdhetjük. Direkt úgy alakítottunk ki mindent, hogy a babaszoba már meglegyen. Szerencsére a pici nem váratott magára sokáig, az öröm pedig az egész családban hatalmas volt.

Elkezdtünk hát felkészülni a baba fogadására, és szépen apránként mindent megvettünk, amit kellett. A sportbabakocsi, amit végül kaptunk a szüleimtől, nagyon jó ajándék volt, mert így legalább egy kis terhet levettek a vállunkról. Elmondták, hogy a babakocsik.hu weboldalon találtak rá. Előtte természetesen azért még körbenéztek az interneten, olvasgattak cikkeket, hogy biztosak legyenek abban, hogy melyik babakocsi mire való. Mert hát azért valljuk be, régen volt az, amikor még nekem kellett babakocsit venniük.

Ők azt mondták, hogy amikor bementek az üzletbe, minden a lehető legjobban alakult, mert a munkatársak nagyon kedvesek voltak velük és megmutattak, sőt, el is magyaráztak mindent nekik, így biztosra mehettek abban, hogy melyiket válasszák. Ráadásul az egy dolog, hogy a nyitvatartásuk egész rugalmas, de még szervizzel kapcsolatos ügyfélfogadási idejük is van, így ha bármi történik, akkor ők tudnak segíteni.

A pici imádja a babakocsit, mert a háttámláját le lehet engedni és így kényelmesen tud benne feküdni, a babakocsi kupolája pedig védi őt minden pozícióban a huzat vagy napfény ellen. Azóta a pici már három éves, nagyon eleven és mosolygós és mindig csak mondja és mondja a magáét. Igazi cukorfalat!